Home » Che Ta, Aaisyah Memang Comel, Tapi Ramai Paedofilia Diluar Sana,Hati-hatilah Ya
Hiburan

Che Ta, Aaisyah Memang Comel, Tapi Ramai Paedofilia Diluar Sana,Hati-hatilah Ya

Nama Aaisyah anak kepada Che Ta dan Zain Saidin tidak perlu di perkenalkan lagi. Si cilik yang comel ini juga telah mempunyai program realitinya sendiri. Rancangan TV itu juga mendapat sambutan ramai kerana netizen tidak jemu melihat telatah dan kecomelan Aaisyah . Di internet juga Aaisyah tidak kurang popularnya di kalangan masyarakat kerana akaun instagramnya juga mempunya ramai followers.

Namun begitu, tidak semua aunty-aunty dan juga kakak-kakak yang telah follow akaun anak Che Ta tersebut setuju dengan kesemua fesyen yang di kenakan oleh orang tuanya. Baru-baru ini, Che Ta telah di tegur kerana mengenakan pakaian seksi kepada Aaisyah di mana pakaian yang menampakkan pusat dan betis hingga ke peha itu di lihat sangat seksi dan menjolok mata.Gambar itu di ambil ketika mereka berada di tepi kolam renang.

Ia memang menjadi hak orang tua untuk memilih apa jua pakaian kepada anak perempuan masing-masing namun bagi netizen, di sebabkan Aaisyah punya populariti sangat tinggi, seharusnya dari kecil dia sudah di beri pakaian yang sesuai dan tidak keterlaluan. Walaupun usia Aaisyah sangat muda dan masih kecil untuk di takrifkan sebagai seksi dan menjolok mata, namun peminat mahu mengingatkan Che Ta dan suami akan ramainya golongan Paedofilia di luar sana.Rata-rata agak terkejut dengan gambar seksi Aaisyah yang di muat naik di akaun IGnya baru-baru ini.

Di Malaysia sahaja sudah ramai kanak-kanak yang menjadi mangsa Paedofilia. Di sebabkan Aaisyah sangat di kenali, pakaian dan penampilan seksi Aaisyah boleh mengundang golongan ini untuk menjadi anak Che Ta sebagai sasaran.Nauzubillah. Niat peminat menegur adalah untuk kebaikan Che Ta dan anaknya juga.

Ingin berkongsi Artikel?Jom Klik Hantar Artikel

Jawatan kosong sebagai writer di KisahDunia! . Berminat? Email resume anda ke job@kisahdunia.org Info Lanjut

Artikel Pilihan

error: Alert: Content is protected !!