Home » 20 Tahun Tunggu Untuk Dapat Anak Ketika Umur 60 Tahun, Suami Cerai Kerana Tak Tahan Bunyi Tangisan Pertama Bayi !
International Viral

20 Tahun Tunggu Untuk Dapat Anak Ketika Umur 60 Tahun, Suami Cerai Kerana Tak Tahan Bunyi Tangisan Pertama Bayi !

Seorang wanita, Atifa Ljajic ditinggalkan suaminya selepas mereka berdua mengambil masa 20 tahun untuk mendapatkan cahaya mata. Wanita berkenaan disahkan hamil ketika berumur 60 tahun sebelum ditinggalkan suaminya kerana tidak tahan mendengar bunyi tangisan bayi.

Sumber Daily Mail

Suami ubah fikiran

Difahamkan suaminya, Serif Nokic yang berusia 68 tahun mengubah fikirannya untuk memiliki anak selepas mendengar tangisan bayi di wad kanak-kanak. Serif kemudiannya memaklumkan isterinya bahawa dia terlalu tua untuk mendengar tangisan berkenaan.

Lelaki berkenaan kemudiannya meninggalkan isterinya pada hari pertama bayi berkenaan tiba di Novi Pazar, salah satu daerah di Barat Serbia Raska. Sebelum pergi, lelaki berkenaan sempat memberitahu isterinya bahawa bayi berkenaan, Alina pasti menyebabkan dia terpaksa berjaga malam akibat tangisannya.

Kesihatan tergangu?

Apabila ditanya, lelaki terbabit menjawab bahawa isterinya sudah mendapatkan apa yang dia mahukan, jadi pasti isterinya sedang bergembira sekarang. Selain tidak tahan, Serif juga menyatakan bahawa hidup dengan bayi pada umurnya boleh menyebabkan kesihatannya terganggu.

“Saya adalah lelaki yang sakit, saya berumur 68 tahun, saya menghidap diabetes dan saya ada penyakit lemah jantung. Ia tidak mudah untuk tidur sepanjang malam dan mendengar bayi menangis.”

Sedia jaga bayi

Atifa yang mengalami masalah kesihatan seperti darah tinggi, walau bagaimanapun memberitahu bahawa dia sudah bersedia untuk menjaga bayi berkenaan sendirian. Wanita berkenaan ditahan di wad selama tiga bulan sebelum melahirkan Alina.

Sumber Daily Mail

Serif pada mulanya akui dirinya menentang idea mengandung berkenaan. Ketika Atifa memegang bayi berkenaan buat kali pertama, dia membuat keputusan bahawa dia tidak mahu bersama dengan keluarga barunya.

Dia juga tidak mahu Alina mengambil nama terakhirnya. Difahamkan pasangan berkenaan mengambil sperma milik lelaki yang tidak dikenali untuk bayi berkenaan.

Atifa yang bekerja di kilang tekstil memberitahu bahawa dia akan menjaga bayi berkenaan walaupun dia mempunyai wang yang sedikit.

“Walau apa pun yang berlaku, walau Serif berada di sini atau pergi, saya akan menjaga Alina. Saya hanya hidup kerana Alina.

Saya tahu ia bukan mudah, tetapi saya percaya orang yang baik pasti akan membantu saya.”

Altifa juga memberitahu bahawa dia tahu akan risiko besar yang diambilnya, tetapi satu-satunya harapan yang dia mahukan adalah seorang anak. 

Sumber Daily Mail

Sumber Daily Mail

 

Ingin berkongsi Artikel?Jom Klik Hantar Artikel

Jawatan kosong sebagai writer di KisahDunia! . Berminat? Email resume anda ke job@kisahdunia.org Info Lanjut

Artikel Pilihan

error: Alert: Content is protected !!