Home » Sufian Dan Elfira Akan Berkahwin Dalam Beberapa Bulan Lagi
Cinta & Perhubungan Hiburan Semasa

Sufian Dan Elfira Akan Berkahwin Dalam Beberapa Bulan Lagi

Satu Malaysia dah tahu tentang hubungan percintaan yang terjadi antara pelakon terkenal, Elfira Loy dan penyanyi muda, Sufian Suhaimi. Bahkan, tidak menjadi rahsia lagi apabila keluarga Sufian telahpun merisik Elfira Loy pada hari raya lalu.

Sebelum ini Elfira Loy amat mengutamakan keluarganya dalam hal percintaan. El juga tidak mahu lelaki yang tidak serius dan hanya mahu sekadar berkawan tanpa ada apa apa tujuan yang serius. Mungkin hal daripada itu, tanpa tidak mahu melepaskan peluang, Sufian terus menghantar rombongan merisik pada El. Maklum, kalau lama lama nanti  takut dikebas orang! Hehe.

Bibit percintaan bermula apabila Sufian Suhaimi cuba untuk menegur Elfira Loy di laman twitternya dan mendapat respon daripada El. Dan seterusnya membawa pertemuan kepada mereka sehingga ke alam percintaan. Beruntungnya Sufian kan!

Memetik laporan MyNewsHub, apabila ditanyakan mengenai bila majlis perkahwinan akan berlangsung, Sufian menyatakan tidak lama lagi. Mungkin dalam beberapa bulan sahaja lagi.

“Beberapa bulan sahaja lagi. Cuma belum ada tarikh yang tetap. Lebih kurang hujung tahun ini atau tahun depan,” katanya.

Elok lah tu mereka membawa hubungan mereka ke arah yang lebih serius. Buat apa nak bercinta lama lama dan penghujungnya putus ditengah jalan kan. Doakan yang terbaik buat hubungan El dan Sufian.

Ingin berkongsi Artikel?Jom Klik Hantar Artikel

Jawatan kosong sebagai writer di KisahDunia! . Berminat? Email resume anda ke job@kisahdunia.org Info Lanjut

Artikel Pilihan

error: Alert: Content is protected !!