Home » Dulu Pasangan Ini Pernah Viral dan Buat Ramai Lelaki Cemburu, Sekarang Mereka dah Ada Anak
Inspirasi

Dulu Pasangan Ini Pernah Viral dan Buat Ramai Lelaki Cemburu, Sekarang Mereka dah Ada Anak

Jodoh pertemuan di tangan Tuhan.Itulah yang boleh di katakan bagi kisah cinta antara Bayu Kumbara dari Sumatera dan isterinya Jennifer Kumbara.Wajah Bayu yang unik dan asli dari Indonesia ini rupanya berjaya memikat hati Jennifer yang juag merupakan seorang pelancong ketika awal perkenalan mereka beberapa tahu yang lalu.

Jennifer di katakan tidak mahu pulang ke negaranya dan mahu menetap di Indonesia kerana jatuh cinta dengan negara itu dan orangnya. Di situlah mereka berkenalan dan makin rapat. Bayu telah menikahi Jennifer dan itu telah membuatkan ramai jejaka di luar sana cemburu dengannya. Jennifer di lihat sebagai seorang wanita yang sempurna kerana dia punya rupa paras yang cantik serta baik hati.

Perkahwinan mereka telah viral di internet dan mendapat perhatian media dalam dan luar negara. Baru-baru ini sekali lagi nama mereka berdua tular setelah mereka di katakan sudah mempunyai anak hasil dari perkahwinan itu.Wajah anaknya yang comel itu juga telah menarik perhatian ramai netizen. Anak mereka itu di beri nama dengan panggilan Olivia dan sekarang usianya sudah masuk 8 bulan.

Ingin berkongsi Artikel?Jom Klik Hantar Artikel

Jawatan kosong sebagai writer di KisahDunia! . Berminat? Email resume anda ke job@kisahdunia.org Info Lanjut

Artikel Pilihan

error: Alert: Content is protected !!