Home » Dikurniakan Semua Anak Lelaki, Wanita Ini Merasa Permaisuri Dikalangan Mereka
Cinta & Perhubungan Inspirasi Santai

Dikurniakan Semua Anak Lelaki, Wanita Ini Merasa Permaisuri Dikalangan Mereka

Anak merupakan satu anugerah yang tidak ternilai buat ibu bapa di luar sana. Anak anak jugalah yang menjadi penyeri hidup dalam berumahtangga dan pastinya akan mengisi kesunyian ibu bapa di waktu usia semakin tua kelak.

Memiliki anak yang soleh dan solehah merupakan hadiah yang paling istimewa buat ibu bapa kerana semua ibu bapa menginginkan anak anak yang baik dan soleh solehah. Melalui cara didikan ibu bapa juga dapat mendidik anak anak berkelakuan baik sedari kecil.

Seorang wanita yang bergelar ibu kepada lima orang anak yang kesemuanya lelaki berkongsi pada netizen apa perasaan  dia yang dikurniakan kesemua anak lelaki. Manakan tidak, kebiasaannya anak lelaki ni lebih lasak untuk dijaga daripada anak perempuan. Apatah lagi menjaga lima anaknya yang kesemua lelaki.

kredit: Siti Maisarah Saifuddin

Namun, wanita yang bernama Siti Maisarah Saifuddin tidak mengambilnya dari sudut negatif walaupun kesemua anaknya dikurniakan lelaki malah, dia menganggap dirinya adalah permaisuri dalam kalangan putera anaknya. Demikian perkongsian beliau.

“Kalau yang pertama lelaki, adalah bonus bagi saya..Anak kedua lelaki, Allah nak bagi kawan untuk abangnya..Anak ketiga, Allah nak bagi geng surau ayahnya..Anak keempat tanda Allah nak cukupkan pengusung jenazah saya..Anak kelima yang juga lelaki, beerti Allah izinkan saya merasa menjadi permaisuri di kalangan mereka”

kredit: Siti Maisarah Saifuddin

“Ya Allah..Jagakan pahlawan muda saya..Moga menjadi pahlawan syurga. Amin”

kredit: Siti Maisarah Saifuddin

Allahu, suka betul baca turutan dari anak pertama hingga yang ke lima. Semoga keluarga ini sentiasa dalam lindungan Allah.

kredit: Siti Maisarah Saifuddin

 

kredit: Siti Maisarah Saifuddin

Ingin berkongsi Artikel?Jom Klik Hantar Artikel

Jawatan kosong sebagai writer di KisahDunia! . Berminat? Email resume anda ke job@kisahdunia.org Info Lanjut

Artikel Pilihan

error: Alert: Content is protected !!