Home » Anis Al-Idrus Bersanding Pakai Sneakers, Bukan Untuk Popular.
Fesyen & Gaya Hidup Hiburan

Anis Al-Idrus Bersanding Pakai Sneakers, Bukan Untuk Popular.

Lain orang lain citarasa, begitulah yang boleh digambarkan kepada pengantin baru Anis Al-Idrus yang mengenakan kasut kanvas bersama dengan gaun pengantin ketika majlis bersandingnya baru-baru ini.

Katanya dia merasa selesa dengan berkasut ketika bersanding kerana ia dapat memudahkan pergerakan disepanjang majlis. Tidak menyangka gambar sandingnya yang memakai sneakers menjadi viral dilaman sosial, Anis menjelaskan bukan niatnya memakai kasut berkenaan kerana untuk popular.

“Jadi untuk majlis ini, saya pilih sesuatu yang saya suka tambahan pula dapat bergerak dengan mudah memandangkan perlu menyapa tetamu.

“Tak cari perhatian pun orang viralkan kita, jadi tak kisahlah apa orang hendak kata.

“Mungkin itu hobi mereka gemar hendak menularkan kisah mengenai orang lain kerana hobi kita ni berbeza-beza,”

Walaupun ada sesetengah pihak menyindirnya memakai kasut itu semata-mata mahu glamour, namun bagi pengantin wanita itu, dia lebih bersifat terbuka dengan apa yang orang kata.

Sebenarnya Anis memang suka memakai kasut kanvas dalam aktiviti seharian berbanding kasut tumit tinggi kerana katanya kalau pakai kasut tinggi kerana baginya risiko untuk terjatuh amatlah mudah.

“Sebenarnya saya kalau pakai baju kurung pun akan gunakan kasut kanvas berbanding tumit tinggi kerana memang selesa begitu.“Kalau saya pakai kasut tumit tinggi berasa tidak selesa dan selalunya memang akan ada kejadian saya terjatuh.

Menarik bukan, hehehe apa-apa pun biarlah orang nak kata kan. Diucapkan kepada Anis semoga menjalani bahtera rumahtangga dengan bahagia bersama suami tersayang.

Sumber : mynewshub

Ingin berkongsi Artikel?Jom Klik Hantar Artikel

Jawatan kosong sebagai writer di KisahDunia! . Berminat? Email resume anda ke job@kisahdunia.org Info Lanjut

Artikel Pilihan

error: Alert: Content is protected !!