Semasa

Kecoh gadis cantik jatuh dari tingkat 3

Perkongsian

[​IMG]
[​IMG]
MANGSA terbaring kesakitan akibat cedera di leher.

Segamat: Seorang pekerja sebuah pusat snuker di Jalan Sia Her Yam di sini, bernasib baik hanya cedera di leher selepas dipercayai terjatuh dari tingkat tiga premis, kelmarin.

Seorang kakitangan pusat snuker yang hanya mahu dikenali sebagai Wong, 40, berkata, dalam kejadian jam 11.30 malam, mangsa berusia 20-an itu pada mulanya ke tingkat tiga premis sebelum dia ditemui orang awam terbaring di atas jalan raya beberapa minit kemudian.

Katanya, mangsa bekerja di premis itu sebagai pembantu tujuh bulan lalu.

“Pusat snuker ini terletak di tingkat empat dan difahamkan wanita itu pergi ke tingkat tiga yang juga premis kosong dan selang beberapa minit dia ditemui orang awam terbaring di atas jalan raya.

“Dia seorang pekerja baik dan sebelum ini ada memaklumkan kepada majikan akan berhenti kerja pada hujung bulan ini selepas sambutan Tahun Baru Cina,” katanya.

Timbalan Ketua Polis Daerah Segamat Deputi Superintendan Yusuf Unis berkata, polis menerima panggilan jam 11.40 malam daripada orang awam yang memaklumkan kejadian.

Katanya, mangsa yang cedera di leher dibawa ke Hospital Segamat, di sini, untuk rawatan selanjutnya. – Metro

___________

sumber fb

Perempuan umur dua puluhan dipercayai ditolak dari tingkat tiga bangunan centre point, perempuan ini jatuh terhentak Zink corner bawah bangunan lalu jatuh ke jalan raya, dipercayai patah tulang leher dan dihantar oleh ambulan ke hospital Segamat untuk rawatan selanjutnya, dimaklum perempuan ini berkerja di salah satu kedai di bangunan tersebut.

[​IMG]

Perkongsian

Klik Untuk Dapatkan Artikel Terkini Di SmartPhone Anda
Telegram:
telegram.me/kisahdunia


P/s: Terima kasih sudi membaca dan share. Jangan lupa tag nama kekawan korang dalam komen.

Mohon kerjasama untuk klik SHARE artikel ini supaya nampak lebih aktif. Terima Kasih
kisahdunia

Add Comment

Click here to post a comment

Perkongsian