Cinta & Perhubungan International Realiti Hidup Sedih

Teman Isteri Bersalin, Suami Gigil Dapat Tahu 2 Anak Rupanya Benih Lelaki Lain

Teman Isteri Bersalin, Suami Gigil Dapat Tahu 2 Anak Rupanya Benih Lelaki Lain 1
Jawatan Kosong

Sharing is caring!

Sejak akhir-akhir ini, berita tentang keruntuhan rumah tangga akibat isu selingkuh suami isteri kerap kecoh di media sosial. Secara tidak langsung, sedikit sebanyak ia membuatkan golongan bujang paranoid untuk berkahwin kerana khuatir menghadapi nasib sama. Tambah pula mendengar sampai ada yang melahirkan anak luar nikah.


BACA : Tertekan Dituduh Mandul Oleh Suami, Akhirnya Mengandung Hasil Benih Lelaki Lain

Semuanya terbongkar saat temani isteri bersalin anak pertama (minit 2:50)

Muncul di rancangan televisyen berformat mahkamah berjudul ‘Paternity Court‘, detik menyedihkan seorang bapa ini saat mendengar perbicaraan identiti zuriatnya juga menjadi tular. Isterinya iaitu Mrs Kayla Bodine disyaki bermain kayu tiga sehingga menghamilkan anak lelaki lain. Namun hal terbabit hanya diketahui oleh si suami saat sedang menemankan wanita ini bersalin.

“Dalam labour room masa teman isteri teran bayi sulung, tiba-tiba ada lelaki mesej. Dia minta saya pergi dari situ sebab katanya tu anak dia. Jadi sepatutnya dia yang kena ada kat sana”


Teman Isteri Bersalin, Suami Gigil Dapat Tahu 2 Anak Rupanya Benih Lelaki Lain 2
Kredit Foto : Paternity Court

Saya pendam rasa sedih…Taknak sesiapa mencuri kebahagiaan saya (minit 3:25)

Ibarat dunia berhenti berputar seketika, namun dia enggan merosakkan hari bahagia menyambut kelahiran anak sulung yang diberi nama Robyn (kini berumur 1 tahun). Mr Benning hanya memendam rasa lalu menandatangani surat beranak rasmi. Meskipun sudah melakukan ujian DNA, firasat si suami masih penuh dengan keraguan kerana dikatakan wanita ini juga menjalin hubungan dengan ramai lelaki.


Teman Isteri Bersalin, Suami Gigil Dapat Tahu 2 Anak Rupanya Benih Lelaki Lain 3
Kredit Foto : Paternity Court

Mr Benning, awak pun bukan bapa kandung kepada Jermine yang berusia 6 bulan (minit 13:40)

Tuan hakim akhirnya mengumumkan bahawa Robyn bukanlah anak kandung Mr Benning. Kerana masih wujud syak wasangka, cahaya mata keduanya iaitu Jermaine turut melalui ujian DNA sama. Alangkah terkejutnya apabila pihak mahkamah mengesahkan bahawa bayi berusia 6 bulan terbabit juga merupakan hasil ‘benih’ isterinya bersama lelaki lain. Mengetahui realiti pahit ini, dia hanya mampu menangis dalam keadaan menggigil. Pun begitu, dia berjanji akan terus berada di samping 2 orang anak kecil tersebut yang sudah dijaga sejak lahir lagi.

Sumber : YouTube Paternity Court

Artikel Viral Hari Ini 🔥

🔥Propa Dirasuk & Jelir Lidah, Watak Lola & Che Yah Dalam Dukun Diva Dipuji Lawak
🔥Genggam Kuat Katil Ketika Contraction, Ramai Kesian Muka Almy Nadia Merah Padam
🔥Posisi Kek 5 Tingkat Uqasha & Kamal Jadi Bualan, Risau Pengantin Termasuk Kolam

Artikel ini disediakan oleh team Kisah Dunia. Tak dibenarkan meniru isi kandungan atau mana-mana bahagian artikel termasuklah logo sewenang-wenangnya. Laporan copyright akan dikenakan.

Youtube

Facebook