Viral Hiburan

2 Kali Scan Perut Asyik Nampak Baby Girl, Sekali Terkejut Yang Keluar ‘Belalai’

2 Kali Scan Perut Asyik Nampak Baby Girl, Sekali Terkejut Yang Keluar 'Belalai' 1
Jawatan Kosong Penulis

Sharing is caring!

Mendapat berita tentang kehamilan sudah pasti membuatkan ibu bapa menjadi sungguh teruja. Mana tidaknya, cahaya mata tersebutlah yang bakal memeriahkan lagi rumah tangga. Kalau bercakap soal jantina bayi pula, ada yang dah pilih nama atau belikan banyak benda meskipun lama lagi nak beranak. Ada juga yang siap mengadakan majlis khas untuk reveal gender baby. 


BACA: Ditegur Netizen Asyik Guna Kau Aku, Suami Naik Geli Bila Isteri Panggil Baby

Waktu tengah pregnant, dua kali buat scan baby…Nak tahu jantina bayi yang dikandung

Tapi berbeza pula dengan kisah yang diceritakan oleh seorang wanita bernama Dania Hanani di TikTok. Jelasnya, sudah 2 kali dia melakukan pregnancy check up dan juga scan untuk mengetahui jantina bayi yang dikandung. Ketika itu, doktor memang sudah mengesahkan dia nakal melahirkan seorang ‘puteri’.

2 Kali Scan Perut Asyik Nampak Baby Girl, Sekali Terkejut Yang Keluar 'Belalai' 2

Dah beli semua barang keperluan warna pink…Sekali terkejut yang keluar baby boy

Justeru itu, Dania dan juga suami yang teruja lalu terus membeli segala perkakas serta barang keperluan si kecil berkenaan dengan memilih warna pink. Akan tetapi, tak disangka-sangka wanita tersebut rupanya melahirkan seorang bayi lelaki.


@rhyalaa

alhamdulilah Anak ibu Dah bole Bale Rumah..Masa Mengandung 2kali Scan Perempuan sekali keluar Lelaki puLa Alhamdulilah,,ibu dah beli baju semuah Pink

♬ original sound – Nazia Marwiana – Nazia Marwiana

Kalau scan girl hati-hati…Kadang-kadang tak terkeluar bird, boleh jadi terkepit

Menjengah ke ruangan komen, rata-rata netizen terhibur dengan perkongsian daripada ibu dua anak tersebut. Sungguh tak sangka bukan hanya Hanani, tapi sebenarnya ramai juga para ibu yang lain mengalami pengalaman sama apabila tersilap jantina.


2 Kali Scan Perut Asyik Nampak Baby Girl, Sekali Terkejut Yang Keluar 'Belalai' 3

2 Kali Scan Perut Asyik Nampak Baby Girl, Sekali Terkejut Yang Keluar 'Belalai' 4

2 Kali Scan Perut Asyik Nampak Baby Girl, Sekali Terkejut Yang Keluar 'Belalai' 5

Sumber: TikTok Dania Hanani

Artikel Viral Hari Ini 🔥

🔥Instafamous Tunjuk Pampers Anak Sepah Dalam Rumah-“Istighfar Tengok Video Ni”
🔥[VIDEO] “Respect Orang Sis”-Wanita Cantik Ini Menangis Ditegur Badan Tak Slim
🔥[VIDEO] Ditalak Hamil 9 Bulan, Wanita Sound Bekas Suami Tak Datang Akikah Anak

Nak info lagi? Sertai Telegram Kisah Dunia

Artikel ini disediakan oleh team Kisah Dunia. Tak dibenarkan meniru isi kandungan atau mana-mana bahagian artikel termasuklah logo sewenang-wenangnya. Laporan copyright akan dikenakan.

Sharing is caring!

Youtube

Facebook

Telegram