Home » ‘Cari Aku Kat Padang Masyar..’ – Dipanggil Betina Sundal, Wanita Ini Dedah Rahsia Bengkung Sajat
Semasa

‘Cari Aku Kat Padang Masyar..’ – Dipanggil Betina Sundal, Wanita Ini Dedah Rahsia Bengkung Sajat

Siapa tak kenal Sajat kan? Antara jutawan kosmetik yang sering menimbulkan kontroversi. Namun semua orang tahu kejayaannya dalam membuat produk. Terbaru dia ada membuat produk lets benkung, lets cantik. Rata-rata memuji produk itu bagus. Namun ada yang mendakwa ianya diambil dari China?

Tidak tahan dikecam, Sajat telah memaki hamun seorang penjual yang dakwanya menfitnah Sajat. Ini respon bidas wanita tersebut.

Cakap aku pelacur

Kau ingt nk mati nanti sajat..cari aku kat pdng mahsyar ya..aku tade pun fitnah ko..dah sah2 perbuatan kau tu menampkan ko tu pondan..dgn viral ic..masuk brunei tak lepas..kalu ko perempuan takkan laa ade viral2 tu..aku berckp hal ko semua orng tahu..aku tahu pun sebab ko semdiri yg exposed diri kau sajat..ermmmmsedp je kau ckp aku pelacur..alhamdulillah

Produk tiru?

Ini ade minah ckp aku tiru cover ko..tgok laa sendiri..sape tiru sape..sekurng2 bentuk bdn aku original..

Gambar darah

Aku tade stlk ko sajat..kwn aku yg gtw..pasl post ko ni..kwn aku yg ws update aku..mohon laa jgn perasan sgt sajat..yg semua orng suke & stalk ko..

Bengkung dari China

Ni bengkung kau aku dpt kat china..masa aku ikut trip MARA..ade kilng lain ke copy label ko kat sana?..buat ap aku nk menipu mcm ko cari rezeki…bengkung amek dr china ko tipu kata dr korea..tade infared pun ko ckp ade..

Sumber : Leq’a Jojo

Ingin berkongsi Artikel?Jom Klik Hantar Artikel

Jawatan kosong sebagai writer di KisahDunia! . Berminat? Email resume anda ke job@kisahdunia.org Info Lanjut

P/s: Terima kasih sudi membaca dan share. Jangan lupa tag nama kekawan korang dalam komen.

Mohon kerjasama untuk klik SHARE artikel ini supaya nampak lebih aktif. Terima Kasih



Artikel Pilihan

error: Alert: Content is protected !!