Home » Zara Zya Akui Sedih Lihat Parut Pembedahan Selepas Membuang Ketumbuhan Kelenjar Di Wajahnya.
Hiburan Viral

Zara Zya Akui Sedih Lihat Parut Pembedahan Selepas Membuang Ketumbuhan Kelenjar Di Wajahnya.

Pelakon Zainurul Razia atau lebih dikenali sebagai Zara Zya telah berkongsi sekeping gambar menunjukkan parut kesan pembedahan di laman instagram miliknya.  

Pelakon drama Love you Mr Arrogant ini turut meluahkan perasaan sedih melihat parut tersebut tetapi bersyukur kerana apa yang dialaminya hanyalah sedikit jika dibandingkan dengan insan lain yang lebih malang.

“Assalamualaikum… ramai yang tanya kesihatan saya sekarang.

Tak sangka ramai yang sayang eh… hehehe terima kasih.

Alhamdulillah makin baik. Dah boleh gelak2 happy dah. Ada sisa baki bengkak sikit je lagi.

Jangan layan sangat lah kan. Saya anggap saya 100% sihat.

Kena rajin gerak2 kan muka je memandangkan saraf muka belum pulih sepenuhnya.

Dugaan di mana saya belum mampu dapat reaksi sebenar. Jealous bila teng0k orang lain perfect.

Tapi hati saya kuat cakap yg ada lagi lebih teruk. Saya redha dan yakin akan pulih…

Malas lah nak tengok cermin sangat.

Ada yg bagi cadangan untuk kunyah chewing gum. Yes saya dah beli dan kunyah.

Harap berjaya inshaaAllah…

Semoga penyakit ini takkan kembali… aminn #zarazyaloverz”, tulisnya.

Terdahulu, Zara Zya telah menjalani pembedahan untuk membuang ketumbuhan kalenjar di bahagian tepi pipinya pada awal Julai tahun ini.

Ketumbuhan tersebut dibimbangi akan menjadi kanser yang boleh menyebabkan tiada expression di wajahnya sekiranya tidak dibuang lebih awal.

Rata-rata peminat Zara yang rindu dengan lakonannya turut memberi kata-kata semangat dan mendoakan kesihatan Zara serta meminta beliau untuk tabah dengan ujian yang dilalui.

Sumber:IG ZaraZyaAstro Gempak 

 

Ingin berkongsi Artikel?Jom Klik Hantar Artikel

Jawatan kosong sebagai writer di KisahDunia! . Berminat? Email resume anda ke job@kisahdunia.org Info Lanjut

P/s: Terima kasih sudi membaca dan share. Jangan lupa tag nama kekawan korang dalam komen.

Mohon kerjasama untuk klik SHARE artikel ini supaya nampak lebih aktif. Terima Kasih



Artikel Pilihan

error: Alert: Content is protected !!