Home » Kalau Rasa Bukan Standard Korang, Better Toksah Jemput Ya – Jozzlyn
Hiburan

Kalau Rasa Bukan Standard Korang, Better Toksah Jemput Ya – Jozzlyn

Pasangan pelawak,  Johan dan Ozlynn atau lebih dikenali sebagai Jozlynn memang cukup dikenali dengan sikap mereka yang sempoi dan bersahaja.

Baru-baru ini, mereka ada memuat naik sekeping gambar berserta nukilan hati yang panjang di ruangan kapsyen:

Dapat jugak gambar yang helok walaupon aku sendiri tak bape nak helok..

pi majlis org letak la hotel 5 bintang ka 10 bintang ka..

selipar jugak aku pakai.. mane yg tau.. tau la pangai kami laki bini..

#selekehfamily

so kalau ghasa bkn standard korg better toksah jemput yek… bahahahaha..

tp rata2 kwn2 sume memahami.. n jenis yg x kisah..

Alhamdulillah…

korg jenis yg mcm mane? Suka bergaya atau simple… suka mekap atau natural?

Aku pilih simple n natural sb senang dlm segala hal.. jimat masa.. jimat duit..

tp bergantung pada event jugak.. kalau nmpk kami laki bini bergaya haaaaa time keje la tu…

Menurut pasangan suami isteri ini, mereka lebih suka berpakaian ringkas kecuali jika ada keperluan kerja. Tambah mereka lagi secara berseloroh, bagi sesiapa yang merasakan mereka tidak menepati kod pakaian yang betul, sebaiknya jangan jemput mereka ke majlis tersebut.

Rata-rata netizen turut bersetuju dengan kata-kata ibu bapa kepada empat cahaya mata ini:

Sumber: IG Jozlynn

Ingin berkongsi Artikel?Jom Klik Hantar Artikel

P/s: Terima kasih sudi membaca dan share. Jangan lupa tag nama kekawan korang dalam komen.

Mohon kerjasama untuk klik SHARE artikel ini supaya nampak lebih aktif. Terima Kasih



Artikel Pilihan

error: Alert: Content is protected !!