Home » “Kalau Ummi Tak Sibuk, Tolong Balik Awal..I Miss You”- Anak Umur 8 Tahun Whatsapp Ibu Ucap Rindu. Comel!
Cinta & Perhubungan Viral

“Kalau Ummi Tak Sibuk, Tolong Balik Awal..I Miss You”- Anak Umur 8 Tahun Whatsapp Ibu Ucap Rindu. Comel!

Memiliki anak yang baik, soleh dan solehah sesungguhnya harta yang paling bernilai dalam dunia bagi pasangan ibu bapa. Lagi lagi di zaman sekarang yang memerlukan usaha yang tinggi supaya anak mendapat didikan yang cukup dan tidak merasa terabai.

Siapa yang tidak bahagia apabila dikurniakan anak yang memahami tugasan ibu. Seperti si ibu ini, dia telah memuatnaik gambar sceeenshot perbualan aplikasi whatsapp dengan anaknya yang baru berumur 8 tahun dan berkongsi pada rakannya di facebook.

Apa yang menarik dan mencuit hati pembaca ialah tahap kecomelan kanak kanak itu yang meninggalkan pesanan whatsapp kepada ibunya berserta dengan hashtag! Haha. Dah macam orang dewasa pula tu. Hashtag taknak kalah tu panjangnya.

Menuut perbualan yang dikongsikan, si anak bertanyakan pada ibu samada ibunya sibuk atau tidak. Dan jika tidak sibuk, dia meminta ibunya pulang awal ke rumah. Mungkin rindu pada si ibu, si anak tidak ketinggalan meninggalkan ucapan I Love You dan I Miss You. Hehe.

Berikut perbualan mereka.

“Tak apalah kalau sibuk, sambunglah kerja umi tu..Love you”

“Teruskanlah kerja umi demi bahagia”

Alololo cooomelnyaa dia! Mungkin anak ni rindukan ummi dia. Sebabtu whatsapp siap berhashtag bagai. Hehe.

Ingin berkongsi Artikel?Jom Klik Hantar Artikel

Jawatan kosong sebagai writer di KisahDunia! . Berminat? Email resume anda ke job@kisahdunia.org Info Lanjut

P/s: Terima kasih sudi membaca dan share. Jangan lupa tag nama kekawan korang dalam komen.

Mohon kerjasama untuk klik SHARE artikel ini supaya nampak lebih aktif. Terima Kasih



Artikel Pilihan

error: Alert: Content is protected !!