Home » “Bila Pulak Aliff Pukul Wife Dia”-Pelakon Allana Amir Tampil Sokong Afifah Nasir
Hiburan Viral

“Bila Pulak Aliff Pukul Wife Dia”-Pelakon Allana Amir Tampil Sokong Afifah Nasir

Lepas satu satu kan cerita yang keluar. Kali ini, pelakon wanita Allana Amir pula buat kenyataan di laman facebooknya mengenai apa yang berlaku. Allana yang juga berlakon sama dengan Afifah Nasir dalam drama tersebut menyatakan bahawa Aliff tidak memukul isterinya.

Allana juga memuatnaik gambar gambar screenshot perbualannya dengan seorang wanita yang dikatakan suami wanita berkenaan ada di tempat kejadian. Eh yeke…? Bukan dalam CCTV mereka berduaan je ke siap berpegang tangan bagai. Hihi.

Okay jom, tengok apa yang dibackup kan sangat tu.

“Semua nak salahkan Alif. Bila pulak Alif pukul wife dia”

“Kawan baik saya dan suami saya yang settlekan hal ni semalam.. Bell sendiri mengaku yang Alif tak pukul dia”

“Alif yang ajak Afifah tu bukan menggatal”

“Patut tak payah bagi laki dia berlakon. Menyusahkan orang je”

“Teruk Bella buat diorang. Padahal Alif campak fon kat sofa, bukan kat Bella”

Allana Amir ni pelakon cerita apa pun tak pasti tapi yang pasti dia memang pelakon cuma agak sendu lah. Tapi rasanya dia tak payah masuk campur rasanya keluar statement apa apa. Walaupun kawan baik, nak nak pula tengah genting macamni. Memang kena maki je.

Ingin berkongsi Artikel?Jom Klik Hantar Artikel

P/s: Terima kasih sudi membaca dan share. Jangan lupa tag nama kekawan korang dalam komen.

Mohon kerjasama untuk klik SHARE artikel ini supaya nampak lebih aktif. Terima Kasih



Artikel Pilihan

error: Alert: Content is protected !!