Home » “Cuba kau tanya laki kau, dia okay ke hidup dengan kau?”-Suami Curang, Ajak Budak 17 Tahun Nikah
Cinta & Perhubungan Semasa Viral

“Cuba kau tanya laki kau, dia okay ke hidup dengan kau?”-Suami Curang, Ajak Budak 17 Tahun Nikah

Lagi kisah rumahtangga yang menjadi tular di laman sosial. Hm kenapa zaman sekarang ni mudah sangat pasangan curang sesama sendiri. Takut pula bila kes macamni semakin menjadi jadi. Kali ini kisah si suami yang tidak sampai satu tahun berkahwin, dah ajak perempuan lain bernikah. Aduhai, budak sekolah pula tu!

Menurut apa yang dikongsikan oleh si isteri, Aminah Zaini, belum sampai setahun dia mendirikan rumahtangga bersama suaminya namun sudah berani ajak budak sekolah yang baru dikenali satu  bulan dan baru berusia 17 tahun kahwin.

Selain itu, Aminah juga memuat naik screenshoot perbualan dari wechat antara suaminya dan juga budak sekolah tersebut di laman facebooknya. Mengikut apa yang dibualkan, suaminya pernah datang ke rumah budak perempuan terbabit sebelum ini.

“Kau kahwin dengan aku kerana apa? Kerana duit? Yes memang kerana duit”

kredit: Aminah Zaini

Berikut perbualan aplikasi Wechat antara suami dan budak sekolah tersebut.

“Tak payah pergi rumah harini. Ayah kerja”

kredit: Aminah Zaini

“Cuba kau tanya laki kau, dia okay ke hidup dengan kau?”

kredit: Aminah Zaini

“Jaga laki kau elok elok. Jangan sampai dia berubah hati”

kredit: Aminah Zaini

“Aku kenal bekas plastik dan air ni. Aku bekal untuk kau, sanggup kau bagi betina ni”

“Sayang jangan risau, lepas abang lepaskan bini abang ni, tak malam ni, esok atau lusa memang jatuh talak, sayang. Lepastu kita nikah”

kredit: Aminah Zaini

Hmm..jagalah rumah tangga anda sebaiknya. Kalau dah tak ada hati tu, lepaskan lah cara baik. Jangan buat benda benda macamni.

Ingin berkongsi Artikel?Jom Klik Hantar Artikel

Jawatan kosong sebagai writer di KisahDunia! . Berminat? Email resume anda ke job@kisahdunia.org Info Lanjut

P/s: Terima kasih sudi membaca dan share. Jangan lupa tag nama kekawan korang dalam komen.

Mohon kerjasama untuk klik SHARE artikel ini supaya nampak lebih aktif. Terima Kasih



Artikel Pilihan

error: Alert: Content is protected !!