Home ยป Abang, Seluar Saya!!! Sampai Bergoyang Tangga…
Hiburan Santai Viral

Abang, Seluar Saya!!! Sampai Bergoyang Tangga…

Penulis yakin semua orang ada barang yang mereka terlampau sayang atau selesa dengan sesuatu barang itu sehingga enggan membuangnya walaupun barang tersebut sudah lusuh dimakan usia.

Begitu juga dengan wanita ini, yang telah berkongsi kisah lucu beliau bersama suami di laman facebook Kisah Rumah Tangga.

“Saya ada benda yang saya sayang,benda ni dari zaman sekolah lagi,saya simpan then saya tetap bawa zaman universiti,masa zaman belajar dulu,saya akan pakai masa roomate takda atau balik kampung,saya sayang sangat seluar ni.sehinggalah 2013 saya berkahwin saya bawa seluar ni,saya tetap akan pakai bila suami pergi kerja,memamg saya sorok seluar ni dari suami sb saya malu…” ceritanya.

Beliau berjaya menyorok seluar lusuh kesayangannya itu daripada pengetahuan suami. Sehinggakan suatu hari, suami wanita ini terjumpa seluar tersebut di dalam timbunan kain kotor untuk di basuh.

Suaminya yang menyangkakan seluar tersebut adalah kain buruk, telah menggunakan kain tersebut untuk mengelap kipas.

“masa dekat raya haritu,biasa suami akan kemas2 rumah,sebab saya akan busy dengan biskut raya..sedang busy membaking saya tgk suami bawa tangga katanya nak bersih kipas..sy pun ok la memang tu kerja nya setiap tahun bila nak raya..tiba tiba saya terpandang kain yg kat tangannya…….

Allahhhhhhhhh..seluar aku..๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ..macmana dia jmpa seluar aku????…saya terus menjerit sekuat hati…”ABANGGGGG SELUARRRRR SAYA!!!!!!!!!!!!”.smpai bergoyang tangga yg suami naik utk bersih kipas…dia pun blur..tengok muka aku,tengok seluar kat tangannya,2,3kali…dia pun tnya “ni ke seluar awk???..dia pun gelak besar sampai merah mukanya gelak kan aku…..dan berkata apa punya seluar la,seluar setan pun lawa lagi dari seluar ni??

Boleh lihat screenshot di bawah untuk cerita penuh ya.

Kisah lucu ini telah berjaya menghiburkan hati netizen dan telah dikongsi hampir 2 ribu pengguna facebook.

Sumber: Facebook KRT

Klik Untuk Dapatkan Artikel Terkini Di SmartPhone Anda
Telegram:
telegram.me/kisahdunia


P/s: Terima kasih sudi membaca dan share. Jangan lupa tag nama kekawan korang dalam komen.

Mohon kerjasama untuk klik SHARE artikel ini supaya nampak lebih aktif. Terima Kasih

Artikel Pilihan

error: Alert: Content is protected !!