Home » Pasaraya Di China Atasi Masalah Untuk Suami Yang Bosan Tunggu Isteri ‘Shopping’
Fesyen & Gaya Hidup International Semasa

Pasaraya Di China Atasi Masalah Untuk Suami Yang Bosan Tunggu Isteri ‘Shopping’

Biasanya, apabila pergi membeli belah, ianya mungkin menjadi saat yang paling gembira bagi isteri, tapi bagi seorang suami ianya boleh diibaratkan bagai satu penderaan. Nak-nak lagi jenis isteri yang beli anak tudung pon dah makan masa berejam.

Namun, baru-baru ini, seperti dipetik dari media mstar, sebuah pasaraya di Shanghai, China telah mengeluarkan satu cara baru untuk para suami disana menghilangkan masalah bosan yang melanda ketika menemani isteri membeli belah di pasaraya itu.

Untuk menangani masalah tersebut, pihak pasaraya mengambil keputusan memasang empat kabin yang lengkap dengan komputer dan gajet untuk para suami yang sedang menunggu si isteri pergi membeli belah dan boleh digunakan secara percuma.

“Saya fikir ia adalah cara yang kreatif untuk suami saya berehat semasa sesi membeli-belah, yang mana mereka tak berminat mengikut pun sebenarnya. Tak ada masalah kalau dia hendak bermain selama setengah jam semasa saya mencuba pakaian dan saya tidak perlukan pandangan dia.” kata seorang wanita memetik laporan mstar.

Bagaimamanapun, sebelum ini sudah macam-macam alternatif dah untuk bagi para suami hilang rasa bosan masa tunggu isteri membeli-belah, namun akhirnya keputusan tetap sama. Lelaki tetap akan bosan bila tunggu isterinya pergi mencari barang. Cuma sebagai lelaki, kena faham sifat perempuan memang suka membeli belah, kalau tak beli pon, dapat tengok pon tak pe dah.

Sumber : mstar

Ingin berkongsi Artikel?Jom Klik Hantar Artikel

Jawatan kosong sebagai writer di KisahDunia! . Berminat? Email resume anda ke job@kisahdunia.org Info Lanjut

P/s: Terima kasih sudi membaca dan share. Jangan lupa tag nama kekawan korang dalam komen.

Mohon kerjasama untuk klik SHARE artikel ini supaya nampak lebih aktif. Terima Kasih



Artikel Pilihan

error: Alert: Content is protected !!