Home ยป “Lama Tenung Skirt Safa..Baru Saya Sedar, Skirt Biru Itu..”- Si Ayah Tersilap Pakaikan Inner Jadi Skirt Anak
Cinta & Perhubungan Hiburan Semasa

“Lama Tenung Skirt Safa..Baru Saya Sedar, Skirt Biru Itu..”- Si Ayah Tersilap Pakaikan Inner Jadi Skirt Anak

Semua orang tahu, kalau si ayah yang ditugaskan untuk menjaga anak, macam macamlah idea yang keluar. Haha. Kadang kadang kita tak tahu, si anak yang comel atau si ayah yang comel. Anak pula muka tak bersalah, yang si ayah pulak biasalah lelaki kan. Ada je pemikiran mereka untuk jadikan situasi tu lebih menarik. Haha.

Okay kali ini, seorang wanita memuatnaik satu gambar dan berkongsi kisah kelakar yang suaminya dah buat. Taktahu lah kelakar atau sedih pada akak tu. Al kisahnya, wanita yang bernama Husna Adnan ni minta tolong dengan suaminya untuk memandikan anak mereka. Apa yang terjadi seterusnya memang mencuit hati!

Jom baca.

“Tadi banyak periuk nak kena sental..minta abahnya mandikan Safa..Selesai kemas dapur, tengok Safa pakai skirt biru dengan baju biru buru. Allahu!”

“Masa betulkan skirt Safa, terus terfikir..Bila pulak belikan Safa skirt?”

kredit: Husna Adnan

“Lama tenung skirt Safa..Barulah saya sedar, skirt biru itu…”

kredit: Husna Adnan

Hahah! Tengok lah padanan yang digayakan oleh si ayah pada anak.

kredit: Husna Adnan

Hahaha..! Nasib baik comel lah anak… Inner pun inner lahh bapakk nyee. Haha. Bertabah si ibu!

 

Klik Untuk Dapatkan Artikel Terkini Di SmartPhone Anda
Telegram:
telegram.me/kisahdunia


P/s: Terima kasih sudi membaca dan share. Jangan lupa tag nama kekawan korang dalam komen.

Mohon kerjasama untuk klik SHARE artikel ini supaya nampak lebih aktif. Terima Kasih

Artikel Pilihan

error: Alert: Content is protected !!